Web Analytics Made Easy - Statcounter

 وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تنظیم بازار ۲۵ بهمن نرخ مصوب  مرغ قطعه بندی شده را اعلام کرد.

این وعده آقای ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی بود که قیمت مرغ قطعه بندی در بازار واقعی نیست و باید نرخ ها اصلاح شود. 

 بسیاری از تولیدکنندگان براین باورند که قیمت مصوب پس از بررسی های کارشناسی شورای قیمت گذاری، باید اعلام می شد چرا که قیمت های کنونی همچنان بالاست و برخی اصناف هم اذعان می کنند که قیمت سینه بدون استخوان یکی دیگر از قطعه های پرتقاضاست که در لیست آورده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت مرغ قطعه بندی با نرخ های مصوب کمی فاصله دارد؛ به طوری‌که هر کیلو ران بدون پوست با نرخ ۴۵ تا ۴۸ هزار تومان، کتف ۳۵ تا ۳۸ هزار تومان، بال ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان، سینه با استخوان ۵۳ تا ۵۸ هزار تومان، گردن ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان و مخلوط یال و کتف ۳۸ تا ۴۳ هزار تومان بدست مصرف کننده می رسد.

در حالی که ران بدون پوست کمرگیری شده کیلویی ۴۱۷۰۰ تومان، سینه با استخوان بدون پوست ۵۰۴۶۵ تومان، کتف (بازو) ۳۱۸۰۰ تومان، بال ۴۰۲۵۰ تومان، گردن ۱۵۲۵۰ تومان، مخلوط ران و سینه بدون پوست ۴۷,۳۰۰ تومان و مخلوط بال و کتف ۳۵,۱۰۰ تومان نرخ گذاری شده است.

عرضه مرغ قطعه بندی اصناف ۲۰ درصد کمتر از شرکت های بسته بندی

مهدی یوسف خانی گفت: هم اکنون اصناف ۱۵ تا ۲۰ درصد در مقایسه با شرکت های بسته بندی مرغ قطعه بندی را کمتر عرضه می کنند.

به گفته او، با وجود ممنوعیت قطعه بندی مرغ در اصناف، اخیرا سازمان دامپزشکی طرح آزادسازی قطعه بندی در خرده فروشی ها را داده است.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی می گوید: عمده اصلی تقاضا برای خرید مرغ قطعه بندی ران بدون پوست و سینه بدون استخوان است که وزارت جهاد قیمت مصوب سینه بدون استخوان را اعلام نکرده است.

حاشیه سود مرغ قطعه بندی بالاست

حبیب اسداله نژاد مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به حاشیه سود بالا برای مرغ قطعه بندی، انگیزه شرکت های بسته بندی برای قطعه بندی افزایش می یابد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: قطعه بندی مرغ در واحدهای صنفی باید آزاد شود تا سود بیشتری به مصرف کننده برسد، ضمن آنکه قیمت مصوب باید کاهش یابد.

 مرغ قطعه بندی ضرورت بازار است

محمدعلی کمالی سروستانی گفت: دولت بواسطه پرداخت یارانه به نهاده های دامی در امر قیمت گذاری کالای اساسی از جمله مرغ دخالت می کند، در حالی که اگر دخالت نباشد عرضه و تقاضا بازار را به تعادل می رساند.

او افزایش میزان مرغ قطعه بندی را علت اصلی تعادل بازار اعلام کرد.

بسیاری از مرغداران براین باورند که با افزایش عرضه مرغ قطعه بندی در بازار دیگر شاهد عرضه با نرخ های بالا نیستیم، کمااینکه ازدیاد عرضه مرغ گرم موجب شده که قیمت از نرخ مصوب هم کمتر شود‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار مرغ اقلام اساسی قیمت مرغ مرغ قطعه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • سکه و طلا چند شد؟ +جدول
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ اردیبهشت؛ سکه ۷۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله ای؛ ثبات دلار و درهم و رشد یورو
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت